Ανοιχτή συζήτηση για την Παιδεία στην Κόρινθο

    Μάιος 8, 2017
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κα. Νίκη Κεραμέως, συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κορίνθου, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 7 Μαΐου, στο Επιμελητήριο Κορίνθου. Πρόκειται για άλλη μια δράση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας για ενημέρωση, καταγραφή απόψεων και προβληματισμών από τοπικούς φορείς και επαγγελματίες του χώρου για ζητήματα του Τομέα Παιδείας.

    Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορίνθου, κ. Χρήστος Κορδώσης, ο θεματικός υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας της ΝΟΔΕ Κορίνθου, κ. Γιάννης Βλάχος, ο Βουλευτής Κορινθίας ΝΔ, κ. Χρίστος Δήμας και ο Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, κ. Ιάσονας Φωτήλας.

    Αμέσως μετά, τον λόγο έλαβε η κα. Κεραμέως, η οποία τοποθετήθηκε επί σειρά θεμάτων που άπτονται του Τομέα Παιδείας. Αφού έκανε μια επισκόπηση των πληγμάτων που έχει δεχθεί η Παιδεία κατά την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε στις κεντρικές κατευθύνσεις στις οποίες θα κινηθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας επί θεμάτων παιδείας.

    Πρωτεύοντα ρόλο στην εκδήλωση, όπως σε όλες τις αντίστοιχες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Τομέα Παιδείας ΝΔ ανά την Επικράτεια, είχαν οι παρευρισκόμενοι, τοπικοί φορείς και επαγγελματίες του κλάδου, οι οποίοι τοποθετήθηκαν με εμπεριστατωμένες εισηγήσεις, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα, θέσεις και ανησυχίες.

    Βίντεο – απόσπασμα της ομιλίας

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ