«Δήλωση για την εισβολή ομάδας δέκα ατόμων στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών»

    22 Μαΐου, 2019
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως, σχετικά με τη βίαιη εισβολή ομάδας περίπου 10 ατόμων στο γραφείο του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Καταδικάζουμε με απόλυτο τρόπο τη βίαιη εισβολή και βεβήλωση του γραφείου του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών από ομάδα αγνώστων.

    Τέτοιες ενέργειες αμαυρώνουν την εικόνα του Πανεπιστημίου και εκθέτουν σε πραγματικό κίνδυνο την ασφάλεια των φοιτητών και του προσωπικού, ακαδημαϊκού και διοικητικού.

    Είναι χρέος της Πολιτείας να εγγυάται τη δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου και την ασφάλεια των πολιτών.

    Η προκλητική ανοχή στην ανομία από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει σύντομα τέλος.

    H πάταξη της πρωτοφανούς ανομίας στο Πανεπιστήμιο, η ασφάλεια των ακαδημαϊκών χώρων, η ποιοτική αναβάθμιση της ακαδημαϊκής καθημερινότητας, αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία».

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ