Χαιρετισμός στην εκδήλωση απότισης τιμής στον αφανή ήρωα της Ελληνικής Εκπαίδευσης, τον Έλληνα Δάσκαλο, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών

    5 Οκτωβρίου, 2018
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
     

    Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

    Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε των Εκπαιδευτηρίων Δούκα,

    Κυρίες και κύριοι,

    Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση για τη σημερινή εκδήλωση, για να αποτίσουμε τιμή στον Έλληνα Δάσκαλο, τον πραγματικό ήρωα του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

    Οι εκπαιδευτικοί στη χώρα μας καλούνται σήμερα να τελέσουν το λειτούργημά τους υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, με ανεπαρκείς πόρους, ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, δύσκολες και δαπανηρές μετακινήσεις, συχνά ακατάλληλο σχολικό-εργασιακό περιβάλλον, σε ορισμένες περιπτώσεις και με ξεπερασμένο εκπαιδευτικό υλικό.

    Κι όμως, καταφέρνουν με αγάπη για το μαθητή και το επάγγελμά τους, με αυταπάρνηση και υπομονή, να εμφυσήσουν στους νέους μας τη δίψα για μάθηση και πρόοδο. Τους αξίζει ο θαυμασμός και η εμπιστοσύνη μας, καθώς και περισσότερη αυτονομία, ώστε να μπορούν να συνδιαμορφώσουν το μέλλον αυτής της χώρας με εφόδια τις γνώσεις και το ήθος τους.

    Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη στο έργο τους, από όποια βαθμίδα και αν υπηρετούν το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Και εύχομαι όλοι μας να θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη τους Δασκάλους μας, που μας έκαναν, ως δεύτεροι γονείς, αυτό που είμαστε σήμερα.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ