Χαιρετισμός στην εκδήλωση παρουσίασης της ομάδας μπάσκετ ΚΑΕ Χολαργός που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Α1 κατηγορία

    Σεπτέμβριος 11, 2018
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
    Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού,

    Κυρίες και κύριοι,

    Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση για τη σημερινή εκδήλωση. Και αυτό διότι δεν συναντάς συχνά ανθρώπους με τόσο κέφι και μεράκι για αυτό που κάνουν, που καταφέρνουν να το φέρουν στην κορυφή.

    Έτσι και η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Χολαργού. Ξεκίνησε ως ένα ερασιτεχνικό σωματείο που ιδρύθηκε το 1982 με έδρα το Χολαργό και, με κόπο και προσπάθεια, ανελίχθηκε στην Α1, την ανώτερη κατηγορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Και μάλιστα με τη λειτουργία της να στηρίζεται μόνο σε επιχορηγήσεις και συνδρομές μελών.

    Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας, για έναν επιπλέον λόγο: για τη συνεισφορά σας στην ανάπτυξη και προαγωγή του αθλητισμού στην περιοχή και κυρίως τη διάδοσή του στη νέα γενιά. Το Εφηβικό και Παιδικό τμήμα της Ομάδας σας και οι Ακαδημίες που αριθμούν περισσότερα από 400 περίπου παιδιά είναι η μεγαλύτερη συνεισφορά και παρακαταθήκη για την πόλη του Χολαργού.

    Σήμερα που ανοίγουν τα σχολεία και οι μαθητές και μαθήτριες επιστρέφουν στους γνώριμους ρυθμούς τους, είναι ευχής έργον να ξεκινήσουν τη χρονιά στρεφόμενοι στον αθλητισμό, που τους παρέχει πολυάριθμα οφέλη, ενώ ταυτόχρονα τους αποτρέπει από ανθυγιεινές δραστηριότητες και επικίνδυνες συναναστροφές. Φυσική κατάσταση, αυτοπεποίθηση, πειθαρχία, αλληλοσεβασμός, συνεργατικότητα, επικοινωνία είναι μόνο μερικές από τις αρετές που κατακτούν τα παιδιά αθλούμενα.

    Εύχομαι να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη και θετική ενέργεια που νιώθουμε όλοι σήμερα σε αυτήν την αίθουσα. Καλή επιτυχία στην ομάδα σας. Με τη νίκη!

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ