Χαιρετισμός στο 1ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών

    Δεκέμβριος 8, 2017
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών για την διοργάνωση του 1ου Αθλητικού Φεστιβάλ Κωφών. με την συμμετοχή όλων των Ειδικών Σχολείων Κωφών – Βαρηκόων της Αττικής, για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

    Ωστόσο, κυρίες και κύριοι, επιτρέψτε μου, πρωτίστως, να συγχαρώ τους μαθητές που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση, για τη δύναμη της ψυχής τους. Δύναμη που θα έπρεπε να μας παραδειγματίζει όλους. Θα ήθελα, τέλος. να συγχαρώ τους γονείς όλων αυτών των παιδιών που στέκονται κοντά τους ακούραστοι αρωγοί με πίστη, επιμονή και αγάπη.

    Το μήνυμα της σημερινής εκδήλωσης ας είναι το όραμα της Ομοσπονδίας για καλύτερη ποιότητα ζωής και αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού για ολοένα και περισσότερους κωφούς ανθρώπους, με όχημα τη συμμετοχή τους στον αθλητισμό.

    Εμείς, από την πλευρά μας, θα σταθούμε αρωγοί στην υλοποίηση του οράματος αυτού. Σας εύχομαι πολύ δύναμη για την συνέχεια! Συγχαρητήρια!

     

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ