Συνάντηση με εκπροσώπους ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων-ΤΕΙ και ΜΑΚΙ

    Ιανουάριος 14, 2017
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κ. Κεραμέως πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ και της Μαθητικής Ανεξάρτητης Κίνησης της ΟΝΝΕΔ (Μ.Α.ΚΙ.).

    Η κυρία Κεραμέως ενημέρωσε τους νέους για τις προτεραιότητες του Τομέα και τους κάλεσε σε συνεχή επικοινωνία προς ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων επί οποιουδήποτε ζητήματος Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Οι φοιτητές και ο μαθητής εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την υποβάθμιση της Παιδείας και την πλημμελή εφαρμογή των νόμων, καθώς και την έλλειψη εμπιστοσύνης των νέων στην παρούσα Κυβέρνηση. Έθιξαν συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ και κάλεσαν, με τη σειρά τους, την κυρία Κεραμέως σε διαρκή συνέργεια με τους νέους, για την από κοινού ανταπόκριση στις προκλήσεις της Παιδείας.

    Στη φωτογραφία:
    Νίκη Κ. Κεραμέως, Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Δέρβος, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ, Κώστας Μαμουλής, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΟΝΝΕΔ, Γιάννης Αναστασόπουλος, Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Κωνσταντίνος Στάσης, Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΤΕΙ, Μένιος Κορομηλάς, Αναπλ. Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Στέλιος Λεριός, Αναπλ. Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων, Γιάννης Κίτσος, Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΜΑΚΙ.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ