Χαιρετισμός στη βράβευση μαθητών του 31ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας και του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού CHEMISTRY REDISCOVERED και την κοπή πίτας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών

    Φεβρουάριος 9, 2018
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε και μέλη του ΔΣ,

    Αξιότιμοι μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,

    Φίλες και φίλοι,

    Με τιμά και με χαροποιεί ιδιαίτερα να βρίσκομαι σήμερα μαζί σας και να απονείμω ένα εκ των βραβείων του 31ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας και του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού CHEMISTRY REDISCOVERED.

    Θέλω να συγχαρώ θερμά κατ’ αρχάς τους ίδιους τους βραβευθέντες, για την προσπάθεια και την επιτυχία σας τις οποίες ανταμείβουμε σήμερα, τους γονείς και κηδεμόνες για την άοκνη στήριξή σας στο δρόμο της αριστείας που έχουν επιλέξει τα παιδιά σας, αλλά και τους άξιους εκπαιδευτικούς, αρχικούς εμπνευστές και συνεχιστές του όλου εγχειρήματος.

    Με μοναδική κινητήριο δύναμη την αγάπη για τη γνώση και τη διάθεση για διάκριση, όλοι όσοι συμβάλλετε στην ευόδωση των διαγωνισμών χημείας εντός και εκτός συνόρων, μας κάνετε υπερήφανους. Είστε η ελπίδα για τη χώρα μας και το αύριο που θέλουμε για τα παιδιά μας.

    Εύχομαι σε όλους καλή συνέχιση των προσπαθειών σας με επιτυχία και καλή χρονιά, με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ