Απόφαση κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς

  Ιούλιος 14, 2022
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  15-07-22 Απόφαση κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς

  Με την έκδοση της απόφασης κατανομής θέσεων που θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς, προχωρά η διαδικασία για τους 8.586 διορισμούς εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική και Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, ώστε να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία μας ήδη από το Σεπτέμβριο του 2022.

  Με την ολοκλήρωσή τους, το σύνολο των μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση τους την τελευταία διετία θα φτάνει τους 24.786, με πολλαπλά οφέλη:

  • Για τους μαθητές μας, μέσω σταθερών εκπαιδευτικών δεσμών. Ιδιαίτερα, δε, για τους μαθητές της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, παρέχονται ευκαιρίες για ανάπτυξη στενότερων σταθερών διαπροσωπικών σχέσεων που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή τους.
  • Για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς μας, με επαγγελματική σταθερότητα και δυνατότητες ανέλιξης.
  • Για τα σχολεία και τις οικογένειες, με συνέχεια στη μάθηση και την επικοινωνία.
  • Για όλη την κοινωνία, ως παράδειγμα υγιούς επένδυσης στο μέλλον της χώρας μας.

  Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε: «Το δυναμικό της εκπαίδευσης, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, το ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό, αποτελούν -μαζί με τους μαθητές και τις οικογένειές τους- το πολύτιμο ανθρώπινο κεφάλαιό μας. Μέσω των σχεδόν 25.000 μόνιμων διορισμών τα τελευταία δύο χρόνια, δημιουργούμε ένα συμπαγές πλέγμα στήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με πολλαπλά οφέλη για όλη τη σχολική μας κοινότητα. Και συνεχίζουμε.»

  Εδώ η απόφαση

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ