Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων 104,9 fm, στην εκπομπή “Την ίδια ώρα” με τους Σοφία Παπαδοπούλου και Κώστα Παπαδάκη

  Νοέμβριος 22, 2016
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  «Η ΝΔ έχει ένα πάγιο αίτημα για εκλογές κι αυτό παρότι δεν την συμφέρει» δήλωσε η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 fm».

  «Αν το έβλεπε κανείς στενά κομματικά, παραταξιακά, θα τη συνέφερε τη ΝΔ να περιμένει την ολοκληρωτική φθορά του ΣΥΡΙΖΑ, να περιμένει να πάει ο ΣΥΡΙΖΑ πίσω σε ένα μονοψήφιο ποσοστό. Δεν το κάνει και δεν περιμένει αυτή τη φθορά, διότι θεωρεί ότι η ζημία που γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι τεράστια. Δεν είναι ζημιά μόνο στα δημοσιονομικά της χώρας, δεν είναι μόνο ζημία στα οικονομικά τού κάθε πολίτη, είναι ζημία σε καίριους τομείς όπως η Παιδεία, όπως η Δημόσια Ασφάλεια, όπως τα ΜΜΕ, όπως η Δικαιοσύνη. Σε πολύ σημαντικούς τέτοιους θεσμούς έχει υποστεί η χώρα μας τεράστιο πλήγμα και γι αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι κάθε ημέρα παραμονής της κυβέρνησης αυτής στην εξουσία στοιχίζει πάρα πολύ στους Έλληνες, πολύ περισσότερο από ό,τι μία εκλογική αναμέτρηση» ανέφερε η βουλευτής.

  Διατύπωσε δε την εκτίμηση: «Ακόμη κι αν περικοπεί το χρέος, εάν αυτή η χώρα δεν οδηγηθεί σε ανάπτυξη, δε θα μπορέσει να γυρίσει σελίδα, εάν δε δημιουργήσει θέσεις εργασίας, εάν δεν κάνει τις μεταρρυθμίσεις, που πρέπει απαραιτήτως να κάνει, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα, όσο και να ελαφρυνθεί το χρέος».

  Εδώ το σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ