Δελτίο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντηση με το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων

  Ιούνιος 9, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
   

  Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, σήμερα, Παρασκευή 9 Ιουνίου, με το Προεδρείο της Συνόδου των Πρυτάνεων, την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και τον Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Ιωάννη Γκόλια. Στη συνάντηση συμμετείχε και η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως.

  Ο κ. Μητσοτάκης συζήτησε με τους Πρυτάνεις τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το σχετικό κυβερνητικό νομοσχέδιο που δόθηκε για διαβούλευση.

  Τόνισε πως το νομοσχέδιο αυτό οδηγεί στην πλήρη αποδόμηση και οπισθοδρόμηση της Ανώτατης Εκπαίδευσης και για το λόγο αυτό θα πρέπει να αποσυρθεί εξ’ ολοκλήρου.

  Τέλος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε το Προεδρείο της Συνόδου τωνΠρυτάνεων πως θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

   

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ