Δήλωση για την 28η Οκτωβρίου 1940, κατά την εκπροσώπηση του Προέδρου ΝΔ στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις

  Οκτώβριος 28, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
  Η σημερινή ημέρα γιορτής είναι και ημέρα ιστορικής μνήμης και τιμής, ημέρα να θυμηθούμε τις διαχρονικά υπέρτατες θυσίες των Ελλήνων, ημέρα να τιμήσουμε τους προγόνους μας που υπερασπίστηκαν με τη ζωή τους το δικαίωμά μας στην ελευθερία.

  Είναι όμως και μία ημέρα να αναλογιστούμε το διττό μας χρέος:

  • χρέος απέναντι στη γενιά του ’40, να διατηρήσουμε ζωντανές τις αξίες και τα ιδανικά που μας παρέδωσε, την πάλη για την αρετή και το δίκαιο, την υπεράσπιση του Έθνους και της Πατρίδας, τον αγώνα για την ελευθερία. Να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας μας.
  • Και χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές. Οφείλουμε να αγωνιστούμε και πάλι με ενότητα και αποφασιστικότητα, ενάντια αυτή τη φορά σε μία οικονομική και αξιακή κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, ενάντια στο διχασμό και το λαϊκισμό, υπέρ μίας βιώσιμης, ποιοτικής αναγέννησης ενός τόπου που θα προσελκύει τους νέους ανθρώπους της αντί να τους διώχνει μακριά.

  Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, σε όλο τον κόσμο.

  Απόσπασμα της δήλωσης on camera:

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ