Δήλωση για την απουσία προγραμματισμού του Υπουργείου Παιδείας

  Ιούνιος 13, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την απουσία προγραμματισμού του Υπουργείου Παιδείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

              «Εκ νέου αναστάτωση έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα η απουσία προγραμματισμού και η διαχειριστική ανεπάρκεια του Υπουργείου Παιδείας.

              Αυτή τη φορά, η αβλεψία αφορά στην ημερομηνία συνεδρίασης των Συλλόγων Διδασκόντων στα σχολεία, προκειμένου οι μόνιμοι καθηγητές να διατυπώσουν την άποψή τους για τους υποψηφίους διευθυντές σχολείων. Κι αυτό, γιατί την ίδια μέρα έχουν προγραμματιστεί αφενός οι πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑΛ, αφετέρου οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια.

              Η ανάγκη για επιτηρητές θα είναι αδήριτη και οι εκπαιδευτικοί αυτοί δεν θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου τους.

       Καλούμε την ηγεσία του Υπουργείου να αλλάξει την ημερομηνία συνεδρίασης των Συλλόγων Διδασκόντων στα σχολεία».

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ