Δήλωση για την κυβερνητική μεθόδευση σε σχέση με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΑΔΙΠ

  Ιανουάριος 30, 2019
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως, με αφορμή την μη παροχή σύμφωνης γνώμης από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής στον υποψήφιο Πρόεδρο της ΑΔΙΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Είναι πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά, υποψήφιος Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής να μην λαμβάνει τη σύμφωνη γνώμη, κατά τη σχετική διαδικασία στη Βουλή και παρ’ όλα αυτά να διορίζεται. Ο λόγος για τον καθηγητή Παντελή Κυπριανό, ο οποίος προτάθηκε από τον Υπουργό για επικεφαλής της ΑΔΙΠ.

  Ο Υπουργός είναι πολιτικά έκθετος για δύο λόγους: αφενός γιατί ο υποψήφιος Πρόεδρος ήταν μέχρι πρότινος προσωπικός του σύμβουλος στο Υπουργείο, αφετέρου γιατί δεν είχε την πολιτική ευθιξία να αποσύρει την υποψηφιότητα από τη στιγμή που δεν έλαβε τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής.

  Αυτά είναι τα αποτελέσματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η Κυβέρνηση κουρελού που βασίζεται στις ευκαιριακές πλειοψηφίες των γνωστών προθύμων. Η χώρα, όμως, δεν αντέχει άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ως μοναδικό στόχο την πάση θυσία παραμονή του στην εξουσία. Ελπίζουμε, πολύ σύντομα, ο εμπαιγμός του κοινοβουλευτισμού, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας να λάβει τέλος».

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ