Δήλωση για τις επιλεκτικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το Δημόσιο

  Νοέμβριος 20, 2015
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
  Η Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κ. Κεραμέως, σχετικά με τις υποσχέσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Βερναρδάκη, στους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Ο κ. Υπουργός, κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε χτες με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποκάλυψε τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το Δημόσιο. Ο κ. Υπουργός συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου του, που σφραγίστηκε με τη θεσμοθέτηση του Ν. 4325/2015, δεσμεύεται να προχωρήσει σε παρατάσεις συμβάσεων για υπηρεσίες που, σε πολλούς οργανισμούς,  ήδη προσφέρονται από μόνιμο προσωπικό ή εξωτερικά συνεργεία, αλλά και σε μονιμοποιήσεις υπαλλήλων ΙΔΑΧ, παρά τα συνταγματικά κωλύματα, τα οποία έχουν ήδη επισημανθεί. Περαιτέρω, φρόντισε να εξαιρέσει από το νέο Μισθολόγιο, του οποίου η θεσμοθέτηση επίκειται, τους επαναπροσληφθέντες, με το «νόμο Κατρούγκαλου», υπαλλήλους. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ αποδεικνύεται συνεπής μόνο ως προς την ικανοποίηση των αναγκών συγκεκριμένων ομάδων και δεν φαίνεται να την απασχολούν καθόλου οι πραγματικές ανάγκες της διοίκησης και των πολιτών.»

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ