Δήλωση της Υπουργού Εσωτερικών κ. Νίκης Κεραμέως στην εφημερίδα «Το Βήμα»

Ιούλιος 2, 2023
#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

Το έργο που υλοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από το 2019 έθεσε ισχυρές βάσεις για την αναμόρφωση της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης. Τέσσερα χρόνια μετά, οι Έλληνες ανανέωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην παράταξή μας, προκειμένου να συνεχίσουμε δυναμικά το φιλόδοξο έργο μας: την οικοδόμηση ενός πιο σύγχρονου, ευρωπαϊκού, φιλικού στον πολίτη κράτους, την παροχή πιο ποιοτικών υπηρεσιών για τους πολίτες. Αποτελεί προσωπική τιμή και μεγάλη ευθύνη το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός με επέλεξε να υλοποιήσω το φιλόδοξο αυτό σχέδιο.

Η αύξηση των μισθών στο Δημόσιο, η επιτάχυνση της διαδικασίας προσλήψεων, η στελέχωση του Δημοσίου με τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση, σε συνδυασμό με την περαιτέρω ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του και την εμπέδωση της ακεραιότητας σε κάθε του διαδικασία θα αποτελέσουν, μεταξύ πολλών άλλων, την προμετωπίδα για τη συγκρότηση ενός αποτελεσματικού Δημόσιου τομέα που θα προσφέρει τις περισσότερες δυνατές ωφέλειες στους πολίτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνδράμουν, μεταξύ άλλων, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και, κυρίως, το καταρτισμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει το δημόσιο.

Ο μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης αποτελεί για τον Πρωθυπουργό αλλά και για εμένα προσωπικά ένα μεγάλο στοίχημα, την αιχμή του δόρατος για τη δημιουργία ενός  σύγχρονου, πιο αξιοκρατικού κράτους. Με συνέργειες, όραμα, συστηματική δουλειά και αφοσίωση, προχωρούμε στη νέα τετραετία, με στόχο τη βέλτιστη, τάχιστη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση του πολίτη.

Φόρμα Εθελοντή

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
Εγγραφή στο Newsletter

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ