Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 98,7, με τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’

  Μάιος 24, 2016
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Νίκη Κ. Κεραμέως (ΝΔ): «Η επιβολή περισσότερων φόρων ήταν επιλογή της Κυβέρνησης, καθώς διακατέχεται από ιδεοληπτική εμμονή απέναντι σε κάθε τι το αναπτυξιακό, το παραγωγικό, το δημιουργικό.»

  Μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κ. Κεραμέως, στην ομιλία της για τη νέα δέσμη προαπαιτούμενων μέτρων, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, ανέδειξε ότι και αυτό το νομοθέτημα είναι αποτέλεσμα της ανευθυνότητας, της διγλωσσίας, της ανεπάρκειας της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.“Η χώρα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Πρέπει να αλλάξει μείγμα πολιτικής. Οι περισσότεροι φόροι οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση, σε καθίζηση της οικονομίας. Χρειάζεται μία πολιτική με λιγότερους φόρους και πάνω από όλα με πραγματικά κίνητρα για ανάπτυξη και για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Και αυτήν την πολιτική απλά δεν μπορεί να την υπηρετήσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ”, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως με το πολυνομοσχέδιο ιδρύονται και νέες θέσεις γραμματέων και διοικητικών στο Δημόσιο.

  Εδώ το δελτίο τύπου του σταθμού και το ηχητικό απόσπασμα

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ