Κεντρική Προεκλογική Ομιλία Κεντρική Προεκλογική Ομιλία
 

Κεντρική Προεκλογική Ομιλία

Μάιος 18 2023 20:00
Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, Λεωφ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι
#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη και τη συγκίνησή μου για την κοσμοσυρροή στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου στην Κεντρική Προεκλογική μου Ομιλία! Χιλιάδες πολίτες κατέκλυσαν το στάδιο, φίλες και φίλοι όλων των ηλικιών έδωσαν ένα δυνατό «παρών», να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αποφασιστικότητά μας να συνεχίσουμε να πορευόμαστε από κοινού, για όσα μας ενώνουν, για την κοινή προκοπή, μαζί για την Ελλάδα που μας αξίζει, μας εμπνέει, μας ενώνει.

Tην Κυριακή 21 Μαϊου δίνουμε όλοι οι πολίτες την εντολή, συνεχίζουμε ενωμένοι να προχωράμε Σταθερά Τολμηρά Μπροστά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία! Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για 3 κυρίως λόγους:

– Γιατί ό,τι υποσχέθηκα το 2019, το έκανα πράξη.

– Γιατί δεν έκανα πίσω στις βαθιές μεταρρυθμίσεις που είχε ανάγκη η εκπαίδευση, παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις αντιπολίτευσης, συνδικαλιστικών ηγεσιών, ιδεοληψιών και συμφερόντων.

– Γιατί είμαι αποφασισμένη να συμβάλω δυναμικά στους άξονες που έχει χαράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το μέλλον.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ

#MeTiNiki

Μπορείτε να δείτε εδώ όλη την ομιλία μου.

Φόρμα Εθελοντή

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
Εγγραφή στο Newsletter

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ