Κοινή συνεδρίαση των Ομάδων Εργασίας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΝΔ

  Μάιος 5, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Κοινή συνεδρίαση των Ομάδων Εργασίας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποίησε χθες ο Τομέας Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, κατόπιν πρωτοβουλίας της Τομεάρχη, βουλευτή Επικρατείας, κυρίας Νίκης Κ. Κεραμέως, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

  Η κυρία Κεραμέως ξεκίνησε παρουσιάζοντας συνοπτικά την πρόσφατη δραστηριότητα του Τομέα σε τέσσερις άξονες: κριτική στο νομοθετικό έργο, κοινοβουλευτικός έλεγχος, δημόσιες παρεμβάσεις και περιοδείες που πραγματοποιεί ο Τομέας στην Επικράτεια.

  Συνέχισε θέτοντας τα δύο βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης: αφενός, τον τρόπο επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, ύστερα από την ακυρωτική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, αφετέρου τις συζητούμενες αλλαγές στο μάθημα της Ιστορίας.

  Εν συνεχεία, δόθηκε ο λόγος στα μέλη του Τομέα, τα οποία τοποθετήθηκαν με εμπεριστατωμένες εισηγήσεις επί των δύο αυτών θεμάτων.

  Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της Τομεάρχη για τη συμβολή των μελών στο έργο του Τομέα. Η επόμενη συνεδρίαση θα λάβει χώρα το αμέσως προσεχές διάστημα προκειμένου να συζητηθούν οι αλλαγές στο Λύκειο και στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και το αναμενόμενο νομοσχέδιο για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ