ΛΑΜΙΑ FM-1: Νίκη Κεραμέως: Μακάρι να αποδώσουν αλλά δεν το βλέπω τα νέα μέτρα…

  Μάιος 24, 2016
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Είναι ευχάριστο να ακούει  κανείς πολιτικό λόγο από νέους πολιτικούς με καινοτόμες αντιλήψεις και  αντιδογματικές κομματικές προσεγγίσεις.

  Έτσι  μπορούμε να βρούμε επιτέλους τον κοινό τόπο και τον πολιτικό μας πολιτισμό που τόσο έχει  απαξιωθεί τα τελευταία χρόνια.

  Ευχάριστη και αισιόδοξη περίπτωση η πολιτική άποψη της βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Νίκης Κεραμέως.

  Από τα πρώτα λόγια της στην σημερινή συνέντευξή μας στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  ο ακροατής αισθάνεται  την φρεσκάδα του λόγου και την ευρύτητα των πολιτικών θέσεων ενός νέου πολιτικού προσώπου.

  Είναι χαρακτηριστική η άποψη της για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση μετά την ψήφιση στην Βουλή και των εφαρμοστικών διατάξεων του φορολογικού και του ασφαλιστικού νόμου προκειμένου να επιτευχθεί η αξιολόγηση στο σημερινό eurogroup.

     “Μακάρι να βρεθεί λύση ώστε να υπογραφεί η συμφωνία με τους δανειστές και να μας δοθεί το ποσό που τόσο ανάγκη έχει η χώρα μας αλλά δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι τα πολύ σκληρά μέτρα που για πρώτη φορά αποφασίστηκαν στη χώρα μας δεν θα αποδώσουν”.  Και η κα Κεραμέως προσθέτει:

  «Δε χρειάζεται να είναι κανείς νομπελίστας οικονομολόγος για να αντιληφθεί ότι η αύξηση της φορολογίας έμμεσης η άμεσης σε όλα τα επίπεδα, δεν αυξάνει τα έσοδα του Δημοσίου αλλά αντίθετα επιφέρει μείωση τους και ταυτόχρονα ευνοεί την φοροδιαφυγή. 

  Όσον αφορά το θέμα του υπέρ Ταμείου εμείς ως νέα Δημοκρατία είμαστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και στήριξης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας αλλά εδώ η στάση της κυβέρνησης ξεπερνά κάθε έννοια ιδιωτικοποίησης γιατί γίνεται στην ουσία εκχώρηση σχεδόν όλων των περιουσιακών στοιχείων της χώρας και παράλληλα αυτό το υπερταμείο θα κρατά υποθηκευμένη τη χώρα μας για 99 ολόκληρα χρόνια». 

  Επίσης η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι «παρ΄ ότι δεν έχει πάρει την δέουσα δημοσιότητα ανάμεσα στις τροπολογίες που κατέθεσε η κυβέρνηση είναι και η δημιουργία τεσσάρων νέων επιπέδων στη δημόσια διοίκηση όπου προβλέπονται νέες ιεραρχικές θέσεις στο Δημόσιο, προφανώς για να στελεχωθούν αυτές από ημέτερους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,  κατά τα άλλα κόπτονται για περιστολή δαπανών του Δημοσίου….».

  Εδώ το δελτίο τύπου του σταθμού και το ηχητικό απόσπασμα

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ