Μακεδονικό Πρακτορείο 104,9 fm, στην εκπομπή “Την ίδια ώρα” με τους Κώστα Παπαδάκη και Σοφία Παπαδοπούλου

  Μάρτιος 16, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
  Άκρως ενθαρρυντικά χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των ολλανδικών εκλογών η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm». Είπε: «Από τα αποτελέσματα αυτά προκύπτει ότι η Ευρώπη στο σύνολό της μπορεί να νικήσει τον λαϊκισμό και να βγει από το τέλμα, στο οποίο έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια».

  «Νομίζω ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα των πολιτών της Ολλανδίας και ευελπιστούμε ότι το ίδιο θα συμβεί στη χώρα μας σύντομα» ανέφερε, ενώ σε ό,τι αφορά την πρωτοφανή ?όπως είπε? συμμετοχή των ψηφοφόρων, σημείωσε: «Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό και το λέω και με αναφορά και στην Ελλάδα, γιατί αν πρέπει κάτι να παλέψουμε όλοι μαζί ως πολιτικό σύστημα, είναι η αποχή […] αυτή είναι μια πολύ μεγάλη μάχη που πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί ως πολιτικό σύστημα απέναντι στην αποχή».

  Πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα των ολλανδικών εκλογών νομίζω είναι μια απάντηση γενικότερα σε τάσεις αμφισβήτησης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος και είναι κάτι το οποίο πρέπει να συγκρατήσουμε από τις χθεσινές εκλογές».

  Εδώ η ηλεκτρονική δημοσίευση της συνέντευξης

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ