ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Συναντήσεις με τους Δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

    Ιούνιος 23, 2015
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Η Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας κα. Νίκη Κ. Κεραμέως, πραγματοποίησε χθες και σήμερα ξεχωριστές συναντήσεις με τους Δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, κ.κ. Γιώργο Καμίνη καιΓιάννη Μπουτάρη.

    Στις συναντήσεις εργασίας συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, λόγω της αρμοδιότητας της Βουλευτού ως υπεύθυνης του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και θέματα κοινωνικής πολιτικής, αφού η κα. Κεραμέως είναι ιδρυτικό στέλεχος φιλανθρωπικού σωματείου κοινωνικής αλληλεγγύης και έχει μακρόχρονη κοινωφελή δράση.

    Στις συζητήσεις για τη δημόσια διοίκηση υπογραμμίστηκε η ανάγκη μείωσης της γραφειοκρατίας και αναδείχθηκαν συγκεκριμένα προβλήματα όπως τα σχετιζόμενα με τη λειτουργία της πρόσφατα επανασυσταθείσης δημοτικής αστυνομίας. Ως προς την κοινωνική αλληλεγγύη, συζητήθηκαν μέτρα άμεσης ανακούφισης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων αλλά και η αναγκαιότητα συμπλήρωσης της στήριξης αυτής με εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγελματική κατάρτιση, που προσδίδουν πολύτιμα εφόδια στα μέλη των ομάδων αυτών ώστε να επανενταχθούν στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ