Ευχαριστήρια επιστολή της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτούνται φέτος

    Αύγουστος 28, 2022
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

     

    29-08-22 Ευχαριστήρια επιστολή της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτούνται φέτος

     

    Αγαπητή/αγαπητέ παιδαγωγέ,

    Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την πολυετή ενεργό συμμετοχή σας στην εκπαίδευση και τη συστηματική σας προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσετε γνώσεις, να καλλιεργήσετε δεξιότητες και να προωθήσετε αξίες στις μαθήτριες και τους μαθητές σας, στη νέα γενιά της χώρας μας.  

    Ιδιαιτέρως σας ευχαριστώ και για την καίρια συμβολή σας στην υλοποίηση σημαντικών αλλαγών τα τελευταία χρόνια, που στοχεύουν σε ένα σχολείο πιο σύγχρονο, συμπεριληπτικό, που παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά μας και τα κινητροδοτεί να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους, ώστε να διεκδικήσουν το μέλλον που τους αξίζει.

    Εργαστήρια Δεξιοτήτων, ψηφιακός μετασχηματισμός, διπλασιασμός προτύπων και πειραματικών σχολείων, εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης, τράπεζα θεμάτων, νέα προγράμματα σπουδών, ενίσχυση της αυτονομίας των σχολείων, αξιολόγηση, επιμορφώσεις, είναι κάποιες από τις αλλαγές στο σχολείο, που δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς τις δικές σας προσπάθειες, χωρίς τον δικό σας καταλυτικό ρόλο.

    Κλείνοντας πίσω σας την πόρτα του σχολείου, μαζί με την πολύτιμη εμπειρία που αποκομίσατε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας, ευχόμαστε να παίρνετε ευχάριστες αναμνήσεις, που θα σας συντροφεύουν στη μετέπειτα πορεία σας. Αυτό που αφήνετε, ωστόσο, πέρα από το σημαντικό σας έργο που εμπλουτίζει το εκπαιδευτικό μας σύστημα, είναι το ανεξίτηλο αποτύπωμά σας σε πάρα πολλές μαθήτριες και μαθητές μας, που θα συνεχίσουν να οικοδομούν πάνω σε όσα εσείς τους διδάξατε. Στα διδακτικά αντικείμενα, τις αξίες, το ήθος, τα πραγματικά μαθήματα ζωής που τους δώσατε.

    Θα συνεχίσουμε να χαιρόμαστε να λαμβάνουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, για να αξιοποιήσουμε τις πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες σας προς όφελος της εκπαιδευτικής μας κοινότητας και ιδίως των παιδιών μας.

    Παρακαλώ να δεχθείτε, ακόμη μια φορά, την έκφραση της βαθιάς μας ευγνωμοσύνης για την προσφορά σας και τις ευχές μας για το καλύτερο στο νέο κύκλο της ζωής σας.

    Με εκτίμηση,

    Νίκη Κεραμέως

     

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ