Χαιρετισμός στα εγκαίνια του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας “Athena” του Ιδρύματος Ευγενίδου

    Δεκέμβριος 9, 2018
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
    Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,

    Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Ιδρύματος Ευγενίδου,

    Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

    Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα τη σημερινή πρόσκληση, για δύο κυρίως λόγους:

    Αφ’ ενός, σε αναγνώριση της πολυσχιδούς προσφοράς του Ιδρύματος Ευγενίδου, το οποίο, εδώ και έξι δεκαετίες, υποστηρίζει την εκπαίδευση των νέων στο τεχνικό και επιστημονικό πεδίο, προάγει την επαφή τους με τις φυσικές επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες, προσφέρει σειρά δραστηριοτήτων πρωτοπόρων για τη χώρα, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις και τις προσλαμβάνουσες της νέας γενιάς.

    Αφ΄ετέρου, σε στήριξη κάθε νέας προσπάθειας, όπως το νέο Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας “Athena”, που επιδιώκει να εμπνεύσει στους νέους ένα πνεύμα διαρκούς επιστημονικής και τεχνολογικής εγρήγορσης και εξερεύνησης, με την εγγύηση της υπογραφής του διεθνώς διακεκριμένου Έλληνα επιστήμονα Ιωσήφ Σηφάκη. Η βιωματική εμπειρία που προσφέρεται στο Κέντρο, μέσω της διάδρασης με τα εκθέματα και της συμμετοχής στα εργαστήρια, καθιστούν τους νέους κοινωνούς των νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστές σε αυτό το μαγικό ταξίδι στη γνώση.

    Κυρίες και κύριοι,

    Για εμάς, η Παιδεία συνιστά τη μεγαλύτερη επένδυση για τη χώρα μας και επικροτούμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην ενίσχυση και προαγωγή της. Θερμά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη ως τώρα πορεία σας και καλή επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ