ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, δήλωση για «Το διακύβευμα των εκλογών»

    Σεπτέμβριος 18, 2015
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Εφημερίδα ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

    «Το διακύβευμα των εκλογών»

    Δήλωση της Νίκης Κ. Κεραμέως, υπ. Βουλευτή Επικρατείας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΝΔ

     

    Στις επερχόμενες εκλογές, το διακύβευμα είναι ποια πολιτική δύναμη μπορεί να εγγυηθεί την υπεύθυνη, σταθερή, αναπτυξιακή διαχείριση της χώρας μας, πάντοτε εντός της ευρωζώνης. Με λίγα λόγια, καλούμαστε να αποφασίσουμε για το ποιος θα διαχειριστεί την ευκαιρία να δώσουμε ένα οριστικό τέλος στην κρίση και να διασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό μας μέλλον.

    Τα εσωτερικά αδιέξοδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έβαλαν σε τροχιά κινδύνου τη χώρα και χρειάστηκε η στήριξη της αντιπολίτευσης, και ειδικά της Νέας Δημοκρατίας, για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να κρατηθεί η χώρα στον πυρήνα της Ευρώπης. Δυστυχώς, όμως, ο κίνδυνος παραμονεύει και τυχόν επανάληψη παλινωδιών ή ακυβερνησίας θα επαναφέρει στο προσκήνιο εφιαλτικά σενάρια. Η ψήφος διαμαρτυρίας και η αποχή δεν παρέχουν θετική λύση, ούτε και εχέγγυα προοπτικής. Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε με λογική, υπεύθυνα, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας. Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που εγγυάται τη σταθερότητα. Την Κυριακή ψηφίζουμε τη Νέα Δημοκρατία και πάμε μπροστά.

    Εδώ η σχετική δημοσίευση της ηλεκτρονικής έκδοσης της ΗΜΕΡΑΣ.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ