Ημερίδα εργασίας με τους Διευθυντές των 25 Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων

    Οκτώβριος 6, 2022
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    IMG 20221007 WA0014

    Ημερίδα εργασίας με τους Διευθυντές των 25 Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (Π.ΕΠΑ.Λ.) πραγματοποιήθηκε στο Υ.ΠΑΙ.Θ. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Διευθυντών Π.ΕΠΑ.Λ. για  θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, στις επιμορφώσεις εκπαιδευτικών, στα τροποποιημένα προγράμματα σπουδών και στους τομείς που διδάσκονται στα Π.ΕΠΑ.Λ.

    Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως η οποία τόνισε τη σημασία της μεταρρύθμισης της επαγγελματικής εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε με το Ν. 4763/2020. Αναφέρθηκε σε όλες τις πτυχές της μεταρρύθμισης αυτής και τοποθέτησε τα Π.ΕΠΑ.Λ. στον πυρήνα της. Ευχαρίστησε δε, τους διευθυντές για το ζήλο με τον οποίο αγκάλιασαν το θεσμό καθώς και τις προσπάθειές τους.

    Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας κ. Γεώργιος Βούτσινος στην ομιλία του αναφέρθηκε στους σκοπούς των Π.ΕΠΑ.Λ. και έδωσε τις κατευθύνσεις για την αποτελεσματική λειτουργία τους.

    Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Αντωνίου, αναφέρθηκε στα νέα προγράμματα σπουδών των ΕΠΑ.Λ. και πιο συγκεκριμένα σε αυτά των Πρότυπων ΕΠΑ.Λ.

    Επίσης, συμμετείχαν οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ., οι οποίες έδωσαν απαντήσεις για θέματα της αρμοδιότητάς τους.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ