Liberal.gr, δήλωση μετά τις εκλογές

    Ιούλιος 8, 2019
    #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

    Το ηχηρό μήνυμα της κάλπης ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία σε αδιαμφισβήτητο νικητή της εκλογικής αναμέτρησης, και αυτό μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και αίσθημα ευθύνης, για τρεις λόγους:

    Πρώτον, επειδή κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Γιατί αποδείχτηκε περίτρανα ότι  οι πολίτες  επιδοκίμασαν τις προγραμματικές μας θέσεις και εμπιστεύθηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως τον επόμενο Πρωθυπουργό που θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το τέλμα, κινητοποιώντας τις δημιουργικες δυνάμεις της κοινωνίας.

    Δεύτερον, γιατί η αυτοδυναμία θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία την ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή, που χρειάζεται ώστε να υλοποιηθουν χωρίς προσκόμματα, με σταθερότητα και προοπτικη, οι γενναιες τομές που έχει ανάγκη η χώρα.

    Τρίτον, γιατί οι πολίτες γύρισαν την πλάτη στο λαϊκισμό, το διχασμό, την αναξιοπιστία, στην αναποτελεσματικότητα. Η στροφή του εκλογικού σωματος προς τη μόνη αξιόπιστη, συγκροτημένη, υπεύθυνη πολιτική δύναμη μας δίνει ελπίδα.

    Από αύριο ξεκινά μία νέα σελίδα για τη χώρα. Ως κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την Ελλάδα μας πιο φωτεινή. Ενωμένοι μπορούμε!

    Εδώ η ηλεκτρονική δημοσίευση.

    Φόρμα Εθελοντή

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
    Εγγραφή στο Newsletter

    Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ