Παραπληροφόρηση και πελατειακές σχέσεις: το παραδοσιακό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ

  Μάρτιος 2, 2022
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  03-03-22  Παραπληροφόρηση και πελατειακές σχέσεις: το παραδοσιακό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ

  Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η χώρα έχει πια οριστικά αλλάξει σελίδα, με στροφή στη χρηματοδότηση βάσει κριτηρίων, στην οικονομική ενίσχυση των Πανεπιστημίων μας, σε μία καλύτερη τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους νέους μας.

  Τα πράγματα, για άλλη μία φορά, είναι ξεκάθαρα.

  – Το 2019 επί ΣΥΡΙΖΑ η τακτική χρηματοδότηση των ΑΕΙ ήταν 90.780.000. Επί ΝΔ η τακτική χρηματοδότηση έχει ξεπεράσει τα 105 εκ. ευρώ (2022) – ποσοστό αύξησης της τάξης του 16,5%.

  – Επί ΣΥΡΙΖΑ η χρηματοδότηση γινόταν αυθαίρετα, από τον εκάστοτε Υπουργό, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ακαδημαϊκό ή άλλο κριτήριο, αποκλειστικά κατά το δοκούν. 

  Επί ΝΔ, το 80% της τακτικής χρηματοδότησης κατανέμεται βάσει αντικειμενικών κριτηρίων με στόχο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών κάθε Ιδρύματος, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ιδιαιτερότητές του. Το 20% της τακτικής χρηματοδότησης κατανέμεται με ποιοτικά κριτήρια και δείκτες ποιότητας και επιτευγμάτων των ΑΕΙ.

  Τα ΑΕΙ μας προχωρούν, μαζί με όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στη νέα εποχή της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της ποιότητας. Οι πολίτες κρίνουν.

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ