Περιοδεία σε Καβάλα – Θεσσαλονίκη

  Μάρτιος 13, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Επικρατείας, κα. Νίκη Κ. Κεραμέως πραγματοποίησε περιοδεία σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη το διήμερο 10 και 11 Μαρτίου, προκειμένου να ενημερωθεί από τους τοπικούς φορείς για ζητήματα που άπτονται του Τομέα Παιδείας.

  Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, αμέσως μετά την άφιξή της, επισκέφτηκε το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Καβάλα. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Αθανάσιο Μητρόπουλο, καθώς και τα μέλη της Συγκλήτου. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, τα οποία εντοπίζονται κυρίως στην υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση του Ιδρύματος.

  Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών και κομματικά στελέχη των νομών Καβάλας, Ξάνθης, Δράμας και Ροδόπης, με τους οποίους είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην περιοχή.

  Αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής.

  Με αφορμή την Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας, μίλησε για την θέση της γυναίκας σήμερα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημ.Τ.Ο. Καβάλας, από κοινού με τη ΝΟΔΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

  Το Σάββατο 11 Μαρτίου μετέβη στην Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Π.Ε. Θεσσαλονίκης με θέμα την Παιδεία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού –Εκπαιδευτικού Κέντρου «Γ. & Χ. Κρασσά». Ακολούθησε γόνιμη και εκτενής συζήτηση με στελέχη από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ