Πρακτορείο Μακεδονίας 104,9 fm, εκπομπή “Την ίδια ώρα” με τους Κώστα Παπαδάκη και Σοφία Παπαδοπούλου

  Σεπτέμβριος 17, 2018
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Διχαστικός με παροχολογία ακοστολόγητη ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

  «Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε διχαστικός με μία παροχολογία, η οποία είναι εν πολλοίς ακοστολόγητη -τουλάχιστον δεν έχουμε κάποια στοιχεία- και αποσπασματική χωρίς ένα συνολικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση, ενώ από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε ενωτικός και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό», δήλωσε η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας Νίκη Κεραμέως στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», για τα προγράμματα που εξήγγειλαν ο πρωθυπουργός και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της ΔΕΘ.

  «Με μέτρα για όλους τους Έλληνες μακριά από το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουνε”, το οποίο ήταν το σλόγκαν της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίστηκε ενωτικός, εμφανίστηκε ηγετικός, εμφανίστηκε συγκεκριμένος, ρεαλιστής και κυρίως έδωσε ένα συνολικό σχέδιο, κοινοποίησε στους Έλληνες τις προθέσεις του για ένα συνολικό σχέδιο, όχι μόνο στα δημοσιονομικά, όχι μόνο με φοροελαφρύνσεις, αλλά ένα συνολικό σχέδιο για το πώς θα επιτύχουμε τη γενική ανάταξη της χώρας και στα θέματα της οικονομίας και σε θεσμικούς τομείς, όπως η παιδεία, η δημόσια ασφάλεια, η δικαιοσύνη, η βελτίωση των επενδύσεων», επισήμανε η κ. Κεραμέως.

  Σε ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των προτεινόμενων προτάσεων στο πρόγραμμα της ΝΔ, η κ. Κεραμέως εξήγησε: «Ως προς τα οικονομικά παρουσίασε αλλαγές μείγματος πολιτικής που έχουν κοστολογηθεί στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος τετραετίας. Αυτό μεσοσταθμικά σημαίνει περίπου 1,5 δισ. ευρώ τον χρόνο […] Έχουμε ήδη παρουσιάσει συγκεκριμένες παρεμβάσεις για εξορθολογισμό κρατικών δαπανών ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ και όταν λέμε εξοθρολογισμό κρατικών δαπανών δεν εννοούμε μειώσεις μισθών και μειώσεις συντάξεων, αλλά συγκεκριμένα πράγματα, από το πώς θα μπουν οι ΔΕΚΟ εντός προϋπολογισμού, μέχρι το ότι προφανώς δεν μπορούν να ανανεωθούν όλες οι συμβάσεις, αυτές οι οποίες έγιναν κατά παράβαση του Συντάγματος από τον ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.»

  Εδώ η σχετική δημοσίευση στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ