Πρώτη Συνεδρίαση Ολομέλειας Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΝΔ

  Δεκέμβριος 15, 2016
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki
  Με αθρόα προσέλευση μελών και εποικοδομητική συζήτηση ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ολομέλειας του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, υπό το νέο σχήμα τομεαρχών και αναπληρωτών τομεαρχών.
   
  Η Τομεάρχης, βουλευτής Επικρατείας, κα. Νίκη Κ. Κεραμέως, καθώς και οι αναπληρωτές Τομεάρχες, βουλευτές Καστοριάς, κα. Μαρία Αντωνίου, Αργολίδος, κ. Γιάννης Ανδριανός και Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, αφού καλωσόρισαν τα μέλη, υπογράμμισαν ότι για τη Νέα Δημοκρατία, η Παιδεία ως πεδίο πολιτικής συνιστά την κορωνίδα του αυριανού κυβερνητικού προγράμματος.
   
  Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στους επικεφαλής των ομαδων εργασίας, οι οποίοι εξέφρασαν προβληματισμούς και προτάσεις επί των πεδίων αρμοδιότητάς τους. Κοινός τόπος στις παρεμβάσεις των μελών του τομέα ήταν η τροχιά οπισθοδρόμησης, στην οποία έχει τεθεί η Παιδεία τα τελευταία 2 χρόνια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. 
   
  Η συνεδρίαση της ολομέλειας ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι η επόμενη μέρα στην Παιδεία θα στηρίζεται στη συλλογική προσπάθεια. Προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει αποτελεσματικά τα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν την Παιδεία χρειάζονται σημαντικές τομές από πολιτικές δυνάμεις με μεταρρυθμιστικό προσανατολισμό. Από πολιτικές δυνάμεις που θεωρούν την Παιδεία όχημα για την έξοδο από την πολυεπίπεδη κρίση που διέρχεται η χώρα.

   

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ