«Σε άμεσο κίνδυνο η λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας» – ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας

  Οκτώβριος 18, 2018
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κεραμέως, απηύθυνε ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας σχετικά με τη λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, η οποία βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω έλλειψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού.

  Για το θέμα αυτό η κυρία Κεραμέως έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Η λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κινδυνεύει να «τιναχθεί στον αέρα», όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Συγκλήτου, καθώς έως σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες πρόσληψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό καλύπτει το 30-40% του συνόλου των ωρών διδασκαλίας σε θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα. Ερωτούμε τον κύριο Υπουργό πότε σκοπεύει να προβεί στις απαραίτητες προσλήψεις για να μην χαθούν και άλλες διδακτικές ώρες, δεδομένου ότι ήδη βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα μαθημάτων».

  Ακολουθεί το κείμενο της ερώτησης:

  Ερώτηση

  Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,
  κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου

  Θέμα: «Σε άμεσο κίνδυνο η λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας»

  Αθήνα, 18/10/2018

  Κύριε Υπουργέ,

  Η λειτουργία του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Συγκλήτου, καθώς έως σήμερα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προσληφθεί έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι το έκτακτο εκπαιδευτικό προσωπικό στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας καλύπτει το 30-40% του συνόλου των ωρών διδασκαλίας σε θεωρητικά και εργαστηριακά μαθήματα.

  Δεδομένου ότι διανύεται ήδη η τρίτη εβδομάδα μαθημάτων, ερωτάσθε:
  • Πότε σκοπεύετε να προβείτε στις απαραίτητες προσλήψεις, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία κατά το τρέχον εξάμηνο;

  Η Ερωτώσα Βουλευτής

  Νίκη Κ. Κεραμέως, Επικρατείας

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ