ΣΤΙΓΜΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 97,6 fm, με τους Σπύρο Λιβέρη και Γρηγόρη Μπάστα

  Νοέμβριος 16, 2016
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

  Νίκη Κεραμέως (Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ, Βουλευτής Επικρατείας)

  Νίκη Κεραμέως

  Νίκη Κεραμέως
  Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ, Βουλευτής Επικρατείας

  «Πολύ θετικό το γεγονός της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, όπως και η άποψή του για το χρέος της χώρας και την ανάγκη να μπει ένα τέλος στη λιτότητα. Όμως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε και την ανάγκη να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.

  Πρέπει να μειωθούν οι συντελεστές φορολογίας των επιχειρήσεων για να προσελκύσουμε επενδύσεις. Εξήντα χιλιάδες Ελληνικές επιχειρήσεις μετέφεραν την έδρα τους στη Βουλγαρία για να έχουν ευνοϊκότερο φορολογικό καθεστώς. Πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα και πιο γρήγορα η Δικαιοσύνη.

  Φέτος αυξήθηκε ο αριθμός των τουριστών που ήρθαν στην Ελλάδα και μειώθηκαν τα έσοδα, γιατί η κυβέρνηση αύξησε τον ΦΠΑ και τους φορολογικούς συντελεστές.

  Ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση, κινείται στη λογική της αύξησης των βαρών για τους πολίτες. Εξαντλήθηκε η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων. Δεν είναι δυνατόν ένας μέσος εργαζόμενος να πρέπει να δίνει το 80% των εσόδων του στο κράτος. Αυτό δεν βγάζει πουθενά, η ύφεση παραμένει, τα έσοδα μειώνονται και ο αυτόματος κόφτης πλησιάζει, με συνέπεια οι δανειστές να απαιτούν όλο και περισσότερα.

  Η πολιτική της κυβέρνησης κινείται εντελώς λανθασμένα. Το κράτος χρωστά περίπου εννέα δις ευρώ στον ιδιωτικό τομέα, η κυβέρνηση έχει κάνει στάση πληρωμών.

  Επί ΝΔ είχε μειωθεί η αδήλωτη εργασία, σήμερα ανθεί, είχαμε μειώσει τη φοροδιαφυγή, σήμερα όλοι προσπαθούν να κρύψουν εισοδήματα, ενώ η ανεργία καλπάζει.

  Χαρισματικός ηγέτης ο Ομπάμα, ικανοποίησε πολλές από τις προσδοκίες που κουβαλούσε. Θα δούμε τι είδους πολιτική θα ακολουθήσει ο Τραμπ.»

  Εδώ το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής (από 1:11:35)

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ