Συνάντηση με μέλη του Προεδρείου της Συνόδου των Πρυτάνεων

  Μάιος 8, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, μετά τη συνάντηση που είχε, σήμερα, Δευτέρα 8 Μαΐου, με μέλη του Προεδρείου της Συνόδου των Πρυτάνεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Συναντήθηκα σήμερα με μέλη του Προεδρείου της Συνόδου των Πρυτάνεων, προκειμένου να ενημερωθώ για τις θέσεις τους ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

  Αναφέρθηκαν στο νέο σύστημα εκλογής Πρυτάνεων – Αντιπρυτάνεων, στη θέσπιση των περιφερειακών συμβουλίων ανώτατης εκπαίδευσης, στο νέο θεσμικό πλαίσιο για τις μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά και στα ζητήματα που αφορούν στη χρηματοδότηση της έρευνας.

  Από την πλευρά μου, εξέφρασα έντονο προβληματισμό για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές. Θα περιμένουμε την κατάθεση του νομοσχεδίου για να τοποθετηθούμε αναλυτικά. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε απόπειρα συγκεντρωτισμού και υπερ-ρύθμισης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα μας βρει σθεναρά αντίθετους.

  Για τη Νέα Δημοκρατία τα Ανώτατα Ιδρύματα πρέπει να είναι αυτόνομα και εξωστρεφή. Γιατί μόνο έτσι θα αποτελέσουν πυλώνα ανάπτυξης και η χώρα μας θα καταστεί περιφερειακό κέντρο εκπαίδευσης».

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ