Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών

  Απρίλιος 5, 2017
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κ. Κεραμέως, πραγματοποίησε συνάντηση χθες με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  “Συναντήθηκα με την εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Καθηγητών και συζητήσαμε εκτενώς για ζητήματα που απασχολούν την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ανάμεσα στα θέματα που εθίγησαν από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι η ελλιπής χρηματοδότηση, οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, η αξιολόγηση εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων, η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, η τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση, αλλά και η αυτονομία των σχολικών μονάδων.

  Ιδιαιτέρως, αναφερθήκαμε στο σύστημα των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων, στο ζήτημα της αναγγελθείσας κατάργησης της διαγωγής, αλλά και στον τρόπο επιλογής στελεχών εκπαιδευτικών, ύστερα από την ακυρωτική απόφαση του ΣτΕ.”

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ