«Συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης»

  Μάρτιος 13, 2018
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Νίκη Κ. Κεραμέως, πραγματοποίησε συνάντηση χθες με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

  «Συναντήθηκα με την εκτελεστική Επιτροπή της ΔΑΚΕ ΠΕ και συζητήσαμε εκτενώς και εποικοδομητικά ζητήματα που απασχολούν την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Μεταξύ των θεμάτων που θίξαμε είναι η προσχολική εκπαίδευση, οι ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα σχολεία, το ολοήμερο σχολείο, η αξιολόγηση εκπαιδευτικών και σχολικών μονάδων, η μειονοτική εκπαίδευση, η ειδική αγωγή, μέτρα αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος στο χώρο της Παιδείας, καθώς και το εξαγγελθέν νομοσχέδιο για τις δομές υποστήριξης του εκπαιδευτικού έργου.

  Τέλος, δεσμευθήκαμε να συνεχίσουμε την τακτική μας επικοινωνία για ανταλλαγή απόψεων και θέσεων επί των καίριων θεμάτων της Παιδείας.»

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ