Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, Δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Γιώργο Πατούλη, για θέματα Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

  Ιούλιος 28, 2015
  #MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki#MeTiNiki

  Η Υπεύθυνη Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Επικρατείας κα. Νίκη Κ. Κεραμέως, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

  Στη συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης, λόγω της αρμοδιότητας της Βουλευτού ως υπεύθυνης του τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και θέματα κοινωνικής πολιτικής, αφού η κα. Κεραμέως είναι ιδρυτικό στέλεχος φιλανθρωπικού σωματείου κοινωνικής αλληλεγγύης και έχει μακρόχρονη κοινωφελή δράση.

  Στις συζητήσεις για τη δημόσια διοίκηση υπογραμμίστηκε η ανάγκη ενίσχυσης της αυτοτέλειας της τοπικής αυτοδιοίκησης και αναδείχθηκαν συγκεκριμένα προβλήματα όπως τα σχετιζόμενα με τη λειτουργία της πρόσφατα επανασυσταθείσης δημοτικής αστυνομίας. Ως προς την κοινωνική αλληλεγγύη, συζητήθηκαν μέτρα άμεσης ανακούφισης των κοινωνικά ευπαθών ομάδων αλλά και η αναγκαιότητα συμπλήρωσης της στήριξης αυτής με εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγελματική κατάρτιση, που προσδίδουν πολύτιμα εφόδια στα μέλη των ομάδων αυτών ώστε να επανενταχθούν στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό.

  Πρόσφατα, η κα. Κεραμέως πραγματοποίησε συναντήσεις και με τους Δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης για συναφή θέματα δημόσιας διοίκησης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ενώ δρομολογεί και νέες συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης.

  Φόρμα Εθελοντή

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ
  Εγγραφή στο Newsletter

  Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας, μπορείτε να δηλώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας:

  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ